Auto leasen? Kijk eens op www.financialleasezzp.nl

Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om met een goede auto bij uw klanten voor de dag te komen. Het is misschien raar, maar wanneer u met een rammelbak de oprit bij een bedrijf op komt rijden, kan het zijn dat uw kopers u niet helemaal vertrouwen. Maar als u met een dure auto daar de oprit komt oprijden kunnen uw klanten al zien dat ze zaken goed gaan, en willen dan ook graag bij uw bedrijf goederen kopen. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt, had ik al snel besloten om mijn oude auto om te ruilen voor een nieuwere, nog niet eens een nieuwe auto, maar in ieder geval beter dan de auto waar ik eerst in reed.  Daarom had ik besloten om te gaan leasen, vooral omdat dat een stuk goedkoper is dan een auto meteen te kopen. Via de site van www.financialleasezzp.nl had ik al meerdere mooie auto’s voorbij zien komen, en via de calculator check, ook op internet kon ik al snel zien hoeveel me dat ging kosten. En om het helemaal zeker te weten heb ik een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek bij www.financialleasezzp.nl, om me duidelijk uit te leggen wat het leasen precies inhoud, en of ik daar ook voor in aanmerking kon komen.  bedrijfswagen_leasen

Mooie auto

Inmiddels heb ik een super mooie auto kunnen leasen. Een auto waarvan ik altijd alleen maar van kon dromen, omdat de aanschaf voor mij niet te betalen was, gelukkig is dat nu met het leasen wel mogelijk.

Karel