Wil jij Speelkaarten bedrukken?

Ik had het nooit geweten dat het mogelijk is om Speelkaarten bedrukken te realiseren tot een vriend naar me toe kwam. Hij kwam dit toevallig tegen op het internet en was er zo enthousiast over. Natuurlijk wilde ik dit zelf ook graag zien aangezien ik het niet goed begreep wat hij hiermee bedoelde. Samen hebben we dan ook op het internet gekeken en terecht gekomen bij Maxilia. Bij hun is het dan ook gewoon mogelijk om bijna alles te bedrukken wat in je op komt!

44339_bridge-custom-tuck MO7529_16B

Ik kon dit gewoon niet voorbij laten gaan waardoor wij intensiever hebben gekeken wat er precies wordt bedoeld met het bedrukken van speelkaarten. Doordat we dit hebben gezien bij hun op de website wilde ik eens kijken wat er mogelijk is om dit voor een stel vrienden van ons te doen. Onze vrienden betekenen enorm veel voor ons waardoor dit een manier van bedanken is naar hun toe.

Grote aantallen

Het is wel zo dat je als je bij Maxilia Speelkaarten bedrukken wilt dat je er rekening mee dient te houden dat hier een minimale afname geldt. Zo heb je bijvoorbeeld bij een set speelkaarten de minimale afname van 50. Uiteraard ook meer afnames mogelijk hoor, hierin scheelt het enorm in de prijs. Ik weet in ieder geval zeker dat ik enorm tevreden zou zijn met de bestelde speelkaarten bij hun. Goedkope kaarten waar je met enorm veel plezier mee zal spelen. 

Karel